torstai 5. syyskuuta 2013

Sadonkorjuuta Pohjanmaalla

Viime viikonloppuna osa sadosta korjattiin kesäisessä säässä. Avomaankurkkuja meni säilöntään suolakurkuiksi.


Härkäpapua tuli melkein 10 litran sangollinen, perkauksen ja keittämisen jälkeen ei ihan näin paljon ollut pakkaseen laitettavaksi.


Auringonkukat alkavat avautua vasta nyt, taustalla kehäkukkaa.


Kesäkurpitsa oli saanut kokoa, kuvassa ei ole tulitikkuaski vaan sytytyspalapaketti. Kesäkurpitsa päätyi grillattuna pakkaseen ja hillottuna säilykkeeksi.


Porkkana oli kasvattanut ylimääräisiä haaroja.


Neljä pientä paprikaa päätyi kesäkurpitsan kanssa grillikasviksina pakkaseen sekä osaksi säilykettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti